Hvad er en 5g svejsetest?
Hvad er en 5g svejsetest?

Video: Hvad er en 5g svejsetest?

Video: Hvad er en 5g svejsetest?
Video: SCHOFIELD WELDING 5G PIPE TEST 2024, Kan
Anonim

5G Position

I 5G svejsning position, er røret i vandret position. Det svejser bevæger sig rundt om røret i lodret retning for at udføre svejsning.

På denne måde, hvad er en 6g svejsetest?

Det 6G svejsetest , også kendt som Arkansas bellhole prøve , er et middel til at identificere færdighederne eller manglen på dem i en svejser. Det er strengt prøve , fordi svejseren skal bruge en række forskellige teknikker, såsom flad, lodret og vandret svejsning for at opnå en succes 6G svejsning.

For det andet, hvad er en 4g svejsetest? 1 4G svejsning certificering certificerer dig til at lave filet svejsninger i 1F, 2F og 4F prøve positioner plus rille svejsninger i 1G, 2G og 4G stillinger, men det bekræfter dig ikke i at svejsning i 3F- og 3G -positionerne.

Heri, hvad er 5g position?

I 5G position , røret er fastgjort i den ene eller begge ender, og svejseoperatøren skal bevæge sig i en af to retninger, enten lodret op eller lodret ned. Afhængigt af rørets placering kan applikationen også kræve svejsning enten over hovedet eller i en lejlighed position.

Hvad er 5g og 6g svejsning?

5G og 6G bruges til svejsning position. I 5G røret er stabilt i vandret position. Det vil ikke dreje eller rotere og 5G står for groove svejsning . I 6G position et rør til at være position i 45 grader i vinkel.

Anbefalede: