Hvordan forstærker jeg mine dørhøjttalere?
Hvordan forstærker jeg mine dørhøjttalere?

Video: Hvordan forstærker jeg mine dørhøjttalere?

Video: Hvordan forstærker jeg mine dørhøjttalere?
Video: Sådan kobler du nemt en forstærker på dit originale anlæg 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Skal jeg på samme måde sætte en forstærker på mine dørhøjttalere?

Ja dig skal tilføje en forstærker i din bil til dørhøjttalere . Det forstærker vil forbedre lydkvaliteten, og du vil opleve en kraftfuld bas med pæn musik. Dørhøjttalere kan levere musik i høj kvalitet, hvis du vedhæfter en amp i bil . Men det samme kan ikke siges om at bruge forstærker.

Derudover, hvor mange højttalere kan jeg slutte til en forstærker? Det Forstærker kan tilsluttes til fire højttalere , dobbelt så mange som før. Effekten er blevet fordoblet; den nye Amp leverer 125 watt pr. kanal med et imponerende signal-til-støj-forhold på 116dB og lav harmonisk forvrængningsmåling på 0,1 procent.

Man kan også spørge, hvilken slags forstærker skal jeg bruge til mine højttalere?

Generelt dig bør vælg en forstærker der kan levere effekt svarende til det dobbelte højttalerens program/kontinuerlig effekt. Det betyder, at a højttaler med en "nominel impedans" på 8 ohm og en programmærkning på 350 watt vil kræve en forstærker der kan producere 700 watt til en 8 ohm belastning.

Hvad rammer hårdere 2ohm eller 4ohm?

En subwoofer med en lavere elektrisk modstand producerer en højere lyd end en med en høj elektrisk modstand, hvilket betyder, at 2 ohm subwoofere er højere end 4 ohm dem. Selvom det er højere, 2 ohm subwoofere er også mere tilbøjelige til at producere en dårligere lydkvalitet på grund af deres strømforbrug.

Anbefalede: