Hvem laver smurt lyn?
Hvem laver smurt lyn?

Video: Hvem laver smurt lyn?

Video: Hvem laver smurt lyn?
Video: ВКУСНАЯ ЕДА ИЗ ПРОСТЫХ ПРОДУКТОВ В КАЗАНЕ 2 РЕЦЕПТА Узбекский суп 2024, Kan
Anonim

Greased Lightning ejes af Hjemmeplejelaboratorier , en afdeling af BioLab, Inc. Et KIK Custom Products Company, og har hovedkontor i Lawrenceville, Ga.

Efterfølgende kan man også spørge, er Greased Lightning noget godt?

Smurt lyn Renser ovne, kogeplader, emhætter og ovne Det er fantastisk til toppen af din komfur, det er fantastisk til at rense indersiden af din ovn, det er fantastisk til at rense bagpladen. Ikke skabene, okay, det er ikke designet til træ.

Desuden, hvor kom udtrykket smurt lyn fra? Oprindelse af Smurt lyn Det her udtryk blev første gang brugt i en engelsk avis i år 1833 til at beskrive en person, der talte meget hurtigt. Før dette, lyn havde allerede blevet brugt til at beskrive hurtige ting, og smurt blev tilføjet som en forstærker.

I betragtning af dette, hvem ejer Greased Lightning?

En hyldest til " Smurt lyn "En af bilerne brugt til at filme" Smurt lyn ”Scene fra filmen blev erhvervet af Illinois 'Volo Auto museum. Køretøjet var ved at blive restaureret på en californisk karrosseri, men dens ejer døde, før jobbet kunne afsluttes.

Hvad er smurt lyn?

Smurt lyn er kaldenavnet for Kenickies beat-up bil, og det er ironisk. Ifølge Urban Dictionary, smurt lyn er slang for noget hurtigt, hvilket er det sidste ord nogen ville bruge til at beskrive Kenickies tur.

Anbefalede: