Hvad er et neutralt gear?
Hvad er et neutralt gear?

Video: Hvad er et neutralt gear?

Video: Hvad er et neutralt gear?
Video: Параплан и новый город ► 6 Прохождение Dying Light 2: Stay Human 2024, Kan
Anonim

I automatiske transmissionssystemer er neutral gear adskiller motoren fra hjulene. Pedalen fører ikke strøm til hjulene, men du vil stadig være i stand til at dreje deres retning med rattet.

På denne måde, hvad bruges neutral gear til?

Hovedformålet med neutral på en automat er til at bugsere eller skubbe bilen. Det er klart, at du ikke kan skubbe den med transmissionen i parken, og hvis du trækker den med transmissionen i gear eller i park og drivhjulene er i kontakt med jorden, ødelægger du din transmission eller dine dæk eller begge dele.

Hvad er også forskellen mellem neutralt og parkeringsudstyr? Først skal du forstå det grundlæggende forskel på park og neutral . Parkere låser automatisk pauser i en bil, så du kan forlade den uden håndbremserne på, men med et neutralt gear du har brug for håndbremser, fordi den ikke låser pauser. Du kan bruge neutral hvornår parkering på en flad overflade.

Udover dette, kan du køre i neutral?

du kan ikke flytte dit køretøj på et plant underlag, hvis gearet er i neutral . fordi i neutral position, er ingen gear i kontakt med motorens svinghjul, og der overføres ingen bevægelse til hjulene, så det eneste mulige tilfælde, hvor du kan køre med gearet kl neutral er på stejle bakker.

Skal jeg sætte auto i neutral?

RAY: I øvrigt gælder dette råd kun for automatisk transmissioner. Hvis du har en manuel gearkasse, du BØR altid sætte det bil i frigear og lad din fod være fra koblingen, når den standses ved et lys. Dem med manuelt gear bør husk også at trække parkeringsbremsen, inden du går til pizza.

Anbefalede: