Indholdsfortegnelse:

Hvad er det bedste sted at montere et dash -kamera?
Hvad er det bedste sted at montere et dash -kamera?

Video: Hvad er det bedste sted at montere et dash -kamera?

Video: Hvad er det bedste sted at montere et dash -kamera?
Video: Посевной агрогороскоп на март 2022 года 2024, Kan
Anonim

Det bedste position er ret ned i midten af forruden, omkring et par centimeter ned fra loftsloftet. Hvis din dashcam leveres med sugekop montere , bør du efterlade nok plads, så enheden let kan installeres. Men hvilken placering ville være bedst ? Ideelt set lige bag bakspejlet.

På denne måde kan du montere dash -cam på instrumentbrættet?

Folk foretrækker ofte at installere dashcam bare på dashboard sig selv; det er en anden populær position til installation af en dashcam . Men når kameraet er installeret på instrumentbræt kan svække udsigten fra din bil. Derfor, det er tilrådeligt at undgå denne position, så du kan har en klar og sikker visuel evne.

Man kan også spørge, virker dash kameraer, når bilen er slukket? Dash cams typisk bare tænde og af med motoren, optager automatisk video, mens du kører. Dash cams kan også konfigureres til at blive ved med at blive ved med at optage, selv når bil er parkeret, og motoren er af , og fungerer derved som en overvågning kamera system, mens du er væk fra din køretøj.

Ligeledes, hvordan monterer du en dashcam?

Avanceret Dashcam -installation

  1. Trin 1 - Beslut dig om dit dashcam's placering.
  2. Trin 2 - Find dit køretøjs sikringsboks.
  3. Trin 3 - Begynd at trække strømkablet.
  4. Trin 4 - Find en sikring, der er "varm ved start"
  5. Trin 5-Installer installationskitets ekstra-strømkabel.
  6. Trin 5 - Find et jordpunkt.

Er et dashcam det værd?

Hvis dette er noget, du allerede er en smule bekymret over, og den sindsstemning, der følger med at kunne fremlægge beviser for en domstol eller politiet, som sandsynligvis vil bevise, at du ikke er skyldig, så dash cam er det værd . Hvis det hele virker lidt unødvendigt eller ubelejligt, a dash cams ikke for dig.

Anbefalede: