Hvordan kvalificerer du dig til Dakar Rally?
Hvordan kvalificerer du dig til Dakar Rally?

Video: Hvordan kvalificerer du dig til Dakar Rally?

Video: Hvordan kvalificerer du dig til Dakar Rally?
Video: Road to Dakar Rally 2020. Antanas Juknevicius Dakar Car Rebuild 2024, Kan
Anonim

Alle kan komme ind på Dakar ; den eneste betingelse er at være mindst 18 år gammel. Du behøver ikke at være en samle -raid mester til at deltage. Målet med Dakar er at have både professionelle og amatører, der deltager i det samme samle og på samme rute. Kun cykler og quads kan vælges.

Hvad koster det her at deltage i Dakar Rally?

Han og hans medryttere vil betale tæt på $ 25.000 til gå ind løbet, plus yderligere $ 14.000 for mekanikerne, der vil ledsage dem. Samle arrangører vurderer dem til den mindste deltagelse koste til over $ 75.000 pr. person. Et stykke af Dakar præmiepenge kan betyde det.

Hvor mange mennesker er også døde i Dakar -rallyet? 70 mennesker

Desuden, hvor lang tid tager Dakar Rally?

Tager sted i Sydamerika (ikke i nærheden Dakar ) det er det, de kalder a samle raid: det ligner en konventionel fase samle såsom WRC -stadierne, men det tager sted over meget længere afstande og tidsrammer. 2018 Dakar dækker næsten 9.000 kilometer gennem Peru, Bolivia og Argentina.

Hvorfor flyttede Dakar Rally?

Dakar Rally flytter fra Sydamerika til Saudiørkenen. Det har været iscenesat i Sydamerika siden 2009 efter at have forladt Afrika af sikkerhedsmæssige årsager. Årets samle , helt i Peru, var vundet af Qatari-chaufføren Nasseral-Attiyah, nu tre gange mester, i en Toyota.

Anbefalede: