Har en 2012 Honda Accord en CVT-transmission?
Har en 2012 Honda Accord en CVT-transmission?

Video: Har en 2012 Honda Accord en CVT-transmission?

Video: Har en 2012 Honda Accord en CVT-transmission?
Video: ХОНДА АККОРД 9 2.4 cvt 2024, Kan
Anonim

Det 2012 Honda Accord har en CVT transmission.

Har Honda Accord på samme måde en CVT -transmission?

CVT'er er mest almindeligt anvendt i Mitsubishi, Nissan og Subaru biler og sportsbiler. Det Honda Accord er det sjældne køretøj, der tilbyder begge typer. Men også i dette tilfælde smitte er kun tilgængelig med en bestemt motor, så købere gør det stadig ikke har et valg i sagen.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Honda Accord CVT transmission er pålidelig? Det Honda modeller med CVT er de fleste pålidelig blandt alle opstillingerne og CVT transmission den forventede levetid er længst. Bilproducenterne har imidlertid arbejdet ubønhørligt med at forbedre teknologien. Næsten alle de nyere modeller af mærkerne er bedre end deres forgængere.

Ved også, hvordan ved jeg, om min Honda har en CVT -transmission?

Normalt i en CVT udstyret bil vil motorens omdrejningstal falde ved acceleration uden følelse af gearskift. I automatisk kan man mærke et lille ryk i gearskiftet. En anden måde ville være at kontrollere på internettet hvis din Vitz-model er CVT eller Automatisk udstyret. En simpel Google -søgning viser sin CVT , til KSP90..

Har en 2013 Honda Accord en CVT-transmission?

Den nye 2013 Accord's 2,4-liters 4-cylindret motor yder 185 hk i alle modeller bortset fra den nye Accord Sport, hvor den udvikler 189 hk. En ny kontinuerligt variabel transmission ( CVT ) er valgfri på disse modeller og standard på EX-L og Touring trimniveauer.

Anbefalede: