Hvilken størrelse lastbil har du brug for en CDL -licens til?
Hvilken størrelse lastbil har du brug for en CDL -licens til?

Video: Hvilken størrelse lastbil har du brug for en CDL -licens til?

Video: Hvilken størrelse lastbil har du brug for en CDL -licens til?
Video: Do You Need a Class A, Class B or Class C CDL? - Driving Academy 2024, Kan
Anonim

EN CDL er påkrævet at køre i et af følgende køretøjer: Enhver kombination af køretøjer med en samlet totalvægt (GCWR) på 26, 001 eller flere pund, hvilket giver brutto køretøj vægtklassificering (GVWR) af køretøj at blive trukket overstiger 10.000 pund.

Bare så, hvilken størrelse lastbil har du brug for en CDL til?

Ifølge det amerikanske transportministerium er en klasse A CDL er påkrævet at køre traktor-trailer eller kombi-køretøjer, der har en samlet totalvægt på 26, 001 pund eller højere med den bugserede del af køretøjet, der vejer mere end 10.000 lbs.

Har jeg på samme måde brug for en CDL til under 26000? Det føderale krav angiver, at når et køretøj har en GVWR på 26, 000 pund eller mindre, operatøren gør ikke har brug for en CDL . For eksempel en lastbil med en GVWR på 26, 000 pund eller mindre kan trække en trailer med en GVWR på 10.000 pund eller mindre og ikke kræve operatøren at have en CDL under føderale krav.

Hvilken størrelse lastbil kan du derfor køre uden en CDL?

Du gør behøver ikke en CDL til køre en 26 fods kasse lastbil så længe den 26 ft. kasse lastbil har en GVWR på 26.000 lbs eller mindre. Hvis GVWR er 26.0001 lbs. eller mere du vil har brug for en klasse B CDL i det mindste.

Har du brug for en CDL til at køre din egen lastbil?

Hvis du er kørsel -en lastbil , kombibil ( lastbil og trailer), eller en semi-traktor i staten du gård, du ikke har brug for en CDL . Men hvis du gå udenfor af den 150-mile rækkevidde ind i en anden stat, altså du vilje har brug for en CDL . Du også har brug for en CDL hvis du kører -en lastbil til leje.

Anbefalede: