Hvem laver GM 8 -trins transmission?
Hvem laver GM 8 -trins transmission?

Video: Hvem laver GM 8 -trins transmission?

Video: Hvem laver GM 8 -trins transmission?
Video: 8 Secrets De Mécanique Automobile Que Personne Ne Te Dit 2024, April
Anonim

General Motors Company

På samme måde bliver det spurgt, er der en løsning til GM 8-trins transmission?

TSB ser ud til Fix 8 - Hastighed automatisk GM -transmission Problemer nu, GM Det har myndighederne lært der er et nyt rette op det ser ud til at være lindrende de otte - hastigheder skiftende elendigheder direkte. Fra og med juli 8 th, 2019, GM begyndte at bruge en ny type Mobil 1 automatgear væske til det besværligt transmissioner.

Man kan også spørge, om 8 gear er gode? Den højeffektive 8 trins transmission har mange fordele for forbrugeren. Den første og mest efterspurgte fordel er stigningen i brændstofeffektiviteten. Det kan forbedre brændstoføkonomien med 11 % sammenlignet med de ældre 6 hastighedstransmission og op til 14 % sammenlignet med moderne 5 hastighedstransmissioner.

Hvem foretager desuden transmissioner til GM?

Ford- GM 10-trins automat smitte . Det her smitte er en del af et joint-venture mellem Ford Motor Company og General Motors at designe og konstruere to transmissioner , en langsgående 10-trins smitte og en tværgående 9-trins transaksel.

Hvad er bedre 6 eller 8 gear gear?

6 - Hastighed transmission : Fordele og ulemper. Mens 8 - hastighedstransmission får bedre brændstoføkonomi, fylder det også mere end en mere typisk 6 - hastighedstransmission som du finder i Kia -biler. Begge typer transmissioner har dog deres gode pointer - se en hurtig oversigt over fordelene ved begge nedenfor.

Anbefalede: