Hvor meget koster det at køre på fuglescooter i Los Angeles?
Hvor meget koster det at køre på fuglescooter i Los Angeles?

Video: Hvor meget koster det at køre på fuglescooter i Los Angeles?

Video: Hvor meget koster det at køre på fuglescooter i Los Angeles?
Video: VI OPLEVER HOLLYWOOD // USA VLOG #1 2024, Kan
Anonim

Jump tilføjede senere en $1 oplåsning betaling . I løbet af de sidste to måneder, Fugl , Lime og Jump har øget koste af oplåsning eller leje scootere og cykler i Santa Monica. Fuglescootere nu koste $0,26 per minut, Lime scootere koster $0,23, Hop scootere koster $0,26 og Jump-cykler koste $0.30.

Bare hvad koster fuglescootere i LA?

Den pålydende værdi af en fortovskørsel er $197, men det tal gør omfatter ikke retsbehandling omkostninger eller andre gebyrer . Fugl og Lime scootere koster $ 1 at leje og oplade brugere i minuttet til at køre, og kræver typisk et kreditkort og en smartphone for at komme i gang.

Ligeledes, hvor meget koster limescootere at køre? Pris på kalk scooter er $1,00 pr ride at låse op for en scooter og 0,15 USD pr. minuts brug. For eksempel 5 minutter kort turen ville koste i alt $ 1,75 eller 10 minutter turen ville koste $ 2,50 i alt og blive debiteret de kreditkortoplysninger, der blev brugt til at åbne din Citron konto ved hjælp af din telefonapp.

På samme måde kan man spørge, hvor meget koster fuglescootere at ride?

Til $ 1.300, - Fugl beder forbrugerne om at tabe en betydelig mængde kontanter for at købe en elektrisk scooter at de ellers kunne leje-lige nede på gaden, fra Fugl , ikke mindre - for $1. (De betaler derefter en nominel betaling -15 cent-for hvert minut de ruller rundt i byen.)

Kan du stjæle en fuglescooter?

Mest scootere har en høj alarm at vilje gå af, når den flyttes til langt uden at blive låst op i appen. Dette aktiveres af GPS'en. det er stjæle og du kan komme i problemer med retshåndhævelsen. Disse modeller sælges ikke så let, folkens vilje ved det du har konverteret en Kalk eller Fugle scooter.

Anbefalede: