Hvor mange miles tager det at bryde en ny motorcykel i?
Hvor mange miles tager det at bryde en ny motorcykel i?

Video: Hvor mange miles tager det at bryde en ny motorcykel i?

Video: Hvor mange miles tager det at bryde en ny motorcykel i?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Den korrekte procedure for indbrud i din motorcykel. En ny motorcykles indbrudstid varer i cirka de første 500 - 1000 miles på vejen. Denne procedure er typisk, hvad producenter og entusiaster kalder teknikken til at betjene cyklen, når den er ny.

Er det bare nødvendigt at bryde ind i en ny motorcykel?

Det er vigtigt at bryde ind i en ny motorcykel motoren korrekt, eller du risikerer at forringe dens ydeevne eller direkte skade den. Sådan gør du det rigtigt. Vi anbefaler ikke dette, da alle motorens komponenter brug for en periode med indkøring, før du begynder at ride dem hårdt.

Og går Honda i stykker i deres motorer? Nye bremser skal brydes ind ved moderat brug for det første 300 km (200 miles). Du bør følge de samme anbefalinger med en revideret eller udskiftet motor , eller hvornår det bremser er spændt. Din Honda er designet til at fungere mest effektivt på blyfri benzin med - en pumpens oktantal på 86 eller højere.

Når man tager dette i betragtning, hvor mange miles på en motorcykel er for mange?

En motorcykelmotor med 40.000 til 50.000 miles betragtes som en cykel med mange kilometer i nogle kredse. Men hvis denne særlige motorcykel har komplette vedligeholdelsesregistre, ikke har tegn på fysisk skade, og motoren ikke har olieudslip, betragtes dette som et godt køb.

Skal du lade din motorcykel varme op?

Ja, men det kommer også an på hvor gammel det motor er. Hvis det er en ny cykel, vil det tage et par sekunder – ikke minutter – at opvarmning . Dette er ikke kun sådan det olier varm , men altså det pakninger og ventilsæde korrekt ind det ny motor. Efter det første 1000 km, du behøver ikke varm det op næsten lige så længe, hvis overhovedet.

Anbefalede: