Hvor meget koster scooterforsikring?
Hvor meget koster scooterforsikring?

Video: Hvor meget koster scooterforsikring?

Video: Hvor meget koster scooterforsikring?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, Kan
Anonim

Det gennemsnitlige omkostninger af - en grundlæggende scooter forsikring politik er omkring $250 om året og er meget mere overkommelig end en med - en en række ekstra dækninger.

Og hvor meget koster en gennemsnitlig knallertforsikring?

Det gennemsnit pris på knallertforsikring i Storbritannien er £ 279 om året. Dette er baseret på en gennemsnit af knallertforsikring citater genereret af GoCompare mellem 1. januar og 30. april 2017. Dette er en gennemsnit af tredjepart, tredjepart, brand og tyveri og omfattende politikker.

For det andet, hvor meget koster det at forsikre en 125cc cykel? Gennemsnitlige omkostninger af Motorcykel forsikring efter Dækningstype Den gennemsnitlige omkostninger af billig, fuld dækning Omfattende motorcykelforsikring er omkring 340 £ om året (hvis du vælger at betale månedligt) for en 30-årig rytter på en 125cc cykel , med en gennemsnit obligatorisk overskud omkring £ 340.

Skal jeg så have forsikring på min scooter?

Forsikring og andre scooter grundlæggende Check din statens krav – generelt kræver stater, at du registrerer dig din scooter , købe ansvar forsikring og få en motorcykel licens, men nogle kræver ikke en motorcykel godkendelse eller forsikring til maskiner med motorer mindre end 50cc eller tophastigheder under 30 mph.

Hvordan får jeg en billig scooterforsikring?

  1. Det er vigtigt at få værdi for pengene på din motorcykelforsikring, men en billig politik dækker muligvis ikke alt, hvad du forventer, at den skal.
  2. Vælg en mindre, ældre eller billigere cykel.
  3. Undgå modificerede og usædvanlige motorcykler.
  4. Begræns dit kilometertal.
  5. Betal årligt.
  6. Forbedre din motorcykels sikkerhed.
  7. Parkér et sikkert sted.

Anbefalede: