Hvad er et teststik i VVS?
Hvad er et teststik i VVS?

Video: Hvad er et teststik i VVS?

Video: Hvad er et teststik i VVS?
Video: Nastya and adventure police chase stories for kids 2024, Kan
Anonim

Rør og test stik hjælp til reparation og test vand, kloak og generelt VVS systemer. Rør eller test stik forsegle enderne af metal- eller PVC-rør. Test stik er vant til prøve tryk i tørt affald og udluftning (DWV) stakventiler og andre udluftningsrør.

Ved også, hvad er et teststik?

Test af stik bruges til at stoppe rør og til at udføre lavt tryk test på mange typer rør, og ofte dette test er obligatorisk. For at opfylde bygningsreglementet kan enhver nybyggeri, hvad enten det er bolig eller erhverv, kræve et afløbstryk prøve.

På samme måde, hvordan fungerer en rørprop? Rørpropper er defineret som hætteende på fraktionerede rør, der bruges i et stort antal industrier. Disse rørpropper er designet til at indsættes i enden af slangen for at stoppe flowet. Diverse materialer er bruges til fremstilling af rør af høj kvalitet stik i en række endeforbindelser.

Også at vide er, hvordan bruger du en testkugleprop?

Sæt forlængerslangen på oppustningen til den oppustelige bold af prop . Fastgør ankerkrogen til øjebolten på gummibåden bold . Fastgør trykmåleren til den modsatte ende af slangen. Fastgør slangens fastgørelseskrog til et godt forankret sted nær røret.

Hvad er en testhætte i VVS?

Slå ud Test Caps er en opløsningsmiddelsvejsning testhætte designet til brug på Schedule 40 ABS eller PVC DWV rør til test op til 17 PSI eller 40 ft hovedtryk. Giver en stærk, lækagefri forbindelse. Knock-out cent af testhætte kan fjernes med flig for at forhindre mulig blokering i rørføringen.

Anbefalede: