Beviser Real ID statsborgerskab?
Beviser Real ID statsborgerskab?

Video: Beviser Real ID statsborgerskab?

Video: Beviser Real ID statsborgerskab?
Video: (REAL) REALY METAVERCE НОВЫЙ ЛАУНЧПАД НА БИРЖЕ BYBIT❗️ | ТАКИХ ИКСОВ ВЫ ЕЩЁ НЕ ВИДЕЛИ😱 | УЧАСТВУЕМ❓ 2024, Kan
Anonim

For at opnå en føderalt kompatibel RIGTIG ID ” kørekort el identifikation kort skal du bruge dokumentation, der viser USA borgerskab eller lovlig tilstedeværelse som krævet af føderal lovgivning. Lovlig tilstedeværelse betyder, at en person er lovligt bor i USA i henhold til føderale immigrationslove.

Med hensyn til dette, er et ægte ID bevis på statsborgerskab?

For at opnå en føderalt kompatibel RIGTIG ID ”Kørekort eller identifikation kort skal du bruge dokumentation, der viser USA borgerskab eller lovlig tilstedeværelse som krævet af føderal lov. Lovlig tilstedeværelse betyder, at en person lovligt bor i USA i henhold til føderale immigrationslove.

Har jeg desuden brug for min vielsesattest for at få et rigtigt ID? Det betyder generelt at bringe en fødselsattest eller pas, et socialsikringskort eller en skatteformular som f.eks. en W-2 og to adressebevis. Hvis du har ændret dit navn igennem ægteskab , vil du brug for -en vielsesattest.

Også for at vide, hvilket bevis har du brug for for at få et rigtigt ID?

A: For at ansøge om en RIGTIG ID kørekort eller ID kort, du må besøg et DMV feltkontor og indsend føderalt påkrævet ID dokumenter såsom et amerikansk pas, paskort, en original eller bekræftet kopi af en fødselsattest, også bevis af cpr-nummer på en W-2 eller lønseddel.

Tæller socialsikringskortet som bevis på statsborgerskab?

Hvis det er ikke muligt at fremlægge den påkrævede fødselsattest, så skal en ansøger indsende flere former for sekundær dokumentation. EN socialsikringskort er ikke anses for tilstrækkeligt bevis for statsborgerskab.

Anbefalede: