Hvad er PCM på en Jeep Grand Cherokee?
Hvad er PCM på en Jeep Grand Cherokee?

Video: Hvad er PCM på en Jeep Grand Cherokee?

Video: Hvad er PCM på en Jeep Grand Cherokee?
Video: 1999-2004 Jeep Grand Cherokee PCM Replacement 2024, Kan
Anonim

Styremodulet til drivaggregatet ( PCM ) i din Jeep er designet til at fungere som hjernen i dit køretøjs motor. Det PCM er det, der ofte omtales som din Jeep'er "computer." Den styrer en række funktioner, herunder hvordan din motor kører og de individuelle sensorer, der giver den information.

Udover dette, hvor er PCM'en placeret på en 1999 Jeep Grand Cherokee?

Kølevæskereserven/overløbstanken vil være i vejen, men Beliggenhed af PCM er på dækslet i højre/bageste side af motorrummet.

Man kan også spørge, hvordan nulstiller jeg min Jeep PCM? Nyt medlem

  1. Frakobl den POSITIVE batteriterminal og berør den til jord i 30 sekunder for at aflade PCM-kondensatorerne, som opretholder den adaptive hukommelse.
  2. Tilslut batterikablet igen.
  3. Drej tændingskontakten til "On", men start IKKE motoren.
  4. Tænd forlygten.
  5. Sluk forlygterne.
  6. Slå tændingsnøglen fra.

Hvor meget koster det tilsvarende at udskifte en PCM?

Prisen på udskiftning dit drivaggregat kontrol modul vil være mellem $ 450 og $ 1, 630. For arbejde kan du forvente at betale mellem $ 45 og $ 125. Dele burde koste dig $ 400-$ 1.500.

Hvordan ved du, hvornår din PCM er dårlig?

Det er meget muligt, at symptomer på en dårlig PCM inkluderer køretøjet, der slet ikke kører. Alle disse komponenter spiller en rolle i at starte og køre motoren. Når de ikke kan fungere korrekt, kører bilen måske slet ikke. I så fald starter motoren ikke, eller selvom den gør det, starter den ikke.

Anbefalede: