Hvad er et præ -ejet produkt?
Hvad er et præ -ejet produkt?

Video: Hvad er et præ -ejet produkt?

Video: Hvad er et præ -ejet produkt?
Video: LÆKKER MAD FRA ENKLE PRODUKTER I EN KAZAN 2 OPSKRIFTER Usbekisk suppe 2024, Kan
Anonim

Forud - ejet er generelt lidt af en gråzone. Selvom det teknisk set refererer til enhver brugt produkt , i de fleste tilfælde refererer det normalt til et velplejet emne. Denne kategori af enheder sidder mellem renoveret og brugt, hvor den er i god, men ikke ligefrem ny stand.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er forskellen mellem pre -ejede og renoverede?

Det vigtigste forskel mellem " renoveret "og" Brugt "produkter er det renoveret produkter er blevet testet og verificeret til at fungere korrekt og er således fri for defekter, mens " Brugt "produkter kan være defekte eller ikke. Varer returneres af andre årsager end defekte og testet af producenten.

Ved også, hvad er forskellen mellem certificerede pre -ejede og pre -ejede telefoner? Enhver renoveret el certificeret telefon anses før - ejet . Således er det blevet til før - ejet telefon . Mens renoveret betyder en telefon er blevet testet og repareret, a telefon det er certificeret er normalt kun blevet testet og vist sig at fungere korrekt.

Heraf, hvad er en brugt telefon?

Forud - Ejede telefoner er defineret som forsigtigt brugt, ikke-certificeret telefoner der har gennemgået funktionstestning og inspektion, men ikke på anden måde er dækket eller certificeret under producenten eller andre garantier (" Forud - Ejet telefoner ").

Hvad betyder brugte spil?

Forud - ejede midler nogen ejet det spil før dig. Brugte midler det spil har været ejet Før. Så de betyde præcis det samme.

Anbefalede: