Tager service rådgivere provision?
Tager service rådgivere provision?

Video: Tager service rådgivere provision?

Video: Tager service rådgivere provision?
Video: Ремонт кулисы на тагере ( Почти даром ) 2024, Kan
Anonim

Det meste af service rådgivere får provision så når du bruger mere, de få mere. Du skal også vide, at en uafhængig butik eller en forhandler er en virksomhed, der skal lave penge. Alligevel et godt servicerådgiver sælger ikke tjenester eller reparationer, som din bil ikke har brug for.

Desuden hvor meget tjener en rådgiver på en forhandler?

En bil i midten af karrieren Servicerådgiver med 5-9 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $43.738 baseret på 596 lønninger. En erfaren bil Servicerådgiver med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnit samlet kompensation på $ 47, 755 baseret på 669 lønninger.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget en servicerådgiver hos Honda tjener? Gennemsnitlig Honda service rådgiver årlig løn i USA er cirka $ 69, 817, hvilket er 30% over det nationale gennemsnit.

Er en serviceadvisor derfor et stressende job?

Servicerådgivere er ikke anderledes. Servicerådgivere kan opleve stress fra ting som at udføre en gåtur rundt, huske en salgshøjde, lokalisere en tekniker eller følge op med kunder, der er stressede så meget som de er.

Tjener serviceskribenter gode penge?

Løn- og kvalifikationsforhandler serviceforfattere tjent gennemsnitlige årlige lønninger på $39.000 i 2013, ifølge Indeed. Minimumskravene til dette job inkluderer en gymnasial eksamen og et eller flere års erfaring med detailsalg eller kunde service.

Anbefalede: