Kan glødepærer bruges i lukkede armaturer?
Kan glødepærer bruges i lukkede armaturer?

Video: Kan glødepærer bruges i lukkede armaturer?

Video: Kan glødepærer bruges i lukkede armaturer?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

Ja, bare fordi a lys pære er bedømt til lukkede inventar betyder ikke, at det kræver en lukket armatur . Til brug -en pære i en lukket armatur , det skal være designet til at håndtere varmen fra lukket plads. I det fri er det ikke en bekymring.

Folk spørger også, hvilken pære kan jeg bruge i et lukket armatur?

Der er mange LED lysarmaturer som er helt i orden at være Brugt i lukkede inventar . Disse LED pærer er specielt designet til at være Brugt i tæt fastgjorte indkapslinger og huse uden at overophede pære.

Kan jeg også bruge en LED -pære i en glødelampe? Hvis din stikkontakt siger, at den ikke skal overstige 60 watt, henviser det til farerne ved høj varmeeffekt forbundet med glødepærer . Imidlertid, LED'er udsender ikke farlige niveauer af varme. Så hvis din armatur siger "ikke at overstige 60-Watt", men du vil brug svarende til 100 watt LED pære , ville det være sikkert at gøre det.

Under hensyntagen til dette, kan Hue -pærer bruges i lukkede armaturer?

Her er Philips svar: I øjeblikket er Hue pærer er ikke designet til at fungere i loftsventilator inventar eller lukkede inventar . At have din Hue pærer i denne ansøgning vilje forårsage din Hue pærer at fejle og annullere deres garanti.

Kan du sætte halogenpærer i lukkede armaturer?

Halogen bi-pin og J. pærer kan burst, og bør derfor bruges i en fuldt ud lukket armatur at give afskærmning. Halogenpærer kan være dæmpet, men nogle gange skal de betjenes fuldt ud lys output for at bevare lang levetid.

Anbefalede: