Blegner sletbare penne over tid?
Blegner sletbare penne over tid?

Video: Blegner sletbare penne over tid?

Video: Blegner sletbare penne over tid?
Video: Tager Sønderjyske sølvet i Brøndby? 2024, Kan
Anonim

FriXion penne er ikke teknisk slettelig . Friktion gør blækket usynligt, men det er stadig på siden. FriXion Gel Kuglepenne : Friktion forårsager varme–> varme får blækket til at blive klart -> blæk er stadig på siden, du kan bare ikke se det.

Også at vide er, hvad der får sletbare penne til at slette?

Sletbare kuglepenne arbejde på to måder, gummicement og termofølsomt blæk. I nyere slettepenne , "termokromisk blæk" bruges som pigment. Som standard er dette blæk mørkt, men når blækket opvarmes, f.eks. Fra friktion af et viskelæder, bliver det klart til lave det ser ud som om blækket var det slettet.

På samme måde, hvordan sletter du pen? Brug acetone til slette blæk. De fleste neglelakfjerner er lavet af acetone, og det kan bruges til at fjerne blæk fra papir. Påfør en lille mængde acetone på en vatpind, og gnid ind i det blæk, du prøver slette . Dette fungerer bedst på almindelig kuglepen pen blæk.

På denne måde, hvordan fungerer den sletbare pen i frixion?

Sletbar pen bruger varme til at få teksten til at forsvinde Frixion penne er ikke smearhorror penne som du måske har brugt i skolen - blækket gnides ikke væk - det bliver faktisk usynligt, når det opvarmes med en slettebevægelse af gummihalehætten. Ingen viskelæder støvgenereres.

Hvad er pen viskelæder lavet af?

Viskelædere har en gummiagtig konsistens og kommer i mange forskellige former, størrelser og farver. Nogle blyanter har viskelæder i den ene ende. Billigere viskelæder er lavet fra syntetisk gummi og syntetisk sojabaseret tyggegummi, men mere dyrt eller specialiseret viskelæder er vinyl, plast, orgumlignende materialer.

Anbefalede: