Kan jeg tage det defensive kørekursus online?
Kan jeg tage det defensive kørekursus online?

Video: Kan jeg tage det defensive kørekursus online?

Video: Kan jeg tage det defensive kørekursus online?
Video: Fast way to complete online Traffic School/Defensive Driving Course 2024, Kan
Anonim

Vores TDLR-godkendte Texas Online kursus i defensiv kørsel opfylder alle domstolskrav til billetafvisning. Det defensivt kørekursus tager kun seks timer at fuldføre, og mange elever afslutter det på en dag. Fordi Rute er helt online , dig kan tage det på dit skema og i dit eget tempo.

Kan du derfor tage en defensiv køreklasse online?

Vores TDLR-godkendte Texas Online kursus i forsvarskørsel opfylder alle domstolskrav til billetafvisning. Det defensivt kørekursus tager kun seks timer at gennemføre, og mange studerende afslutter det på en dag. Fordi Rute er helt online , du kan tage det på din tidsplan og i dit eget tempo.

For det andet, hvor meget koster online defensivt kørekursus? Texas defensivt kørekursus er 100 % online og du kan begynde med det samme. Omkostningerne er kun $ 25 - den laveste tilgængelige i Texas. Du kan afslutte defensivt kørekursus på én gang eller start og stop så ofte du vil.

Også at vide er, hvor lang tid er defensivt kørekursus online?

New York Defensive kørekurser tage 320 minutter at gennemføre, som påbudt af staten New York. Siden dette Rute er 100 % online du behøver ikke at fuldføre det hele på én gang - du kan logge ud og logge ind så ofte som du har brug for i løbet af 30 dages perioden, du skal fuldføre Rute.

Kan du tage det 5 timers kørekursus online?

Tage New York -staten 5 timers kursus online . Få din chauffør licens er et af de største øjeblikke i dit liv. Snart du behøver ikke at deltage i en 5 timers kursus personligt. Det vilje være en enkel online program og en test, der vilje få du klar til din licens.

Anbefalede: