Hvordan opsætter du en ButtKicker?
Hvordan opsætter du en ButtKicker?

Video: Hvordan opsætter du en ButtKicker?

Video: Hvordan opsætter du en ButtKicker?
Video: Buttkicker Gamer 2 - Unboxing - Installation - Software Setup and Review 2024, Kan
Anonim

konsol til ButtKicker Effektforstærker

Brug 5 'RCA til RCA -kablet til at slutte det ene ben af RCA "Y" -adapteren til "line level input" RCA -indgangen (hvid) på bagsiden af ButtKicker Power Amplifier, og tilslut lydkablet på din subwoofer til det andet ben på RCA "Y" adapteren.

Ved også, hvordan virker en ButtKicker?

Ideen bag ButtKicker er at bruge et lydsignal til at drive en "lavfrekvent transducer"-et 3,25 lb stempel, der er ophængt i en magnetisk spole. Men i dette tilfælde bevæger stemplet ikke en membran for at skabe lydbølger; det flytter bare en vægt for at skabe vibrationer baseret på det bassignal, der går til en subwoofer.

Hvad er også en ButtKicker? Det ButtKicker LFE (lavfrekvente effekter) transducer er en "Silent Subwoofer", der giver dig mulighed for at føle kraftfuld bas uden overdreven lydstyrke. Det ButtKicker LFE er en patenteret 4 ohm lavfrekvent lydtransducer, der har et 3,75 lbs (1,48 kg) magnetisk ophængt stempel.

På denne måde, hvad er SimVibe?

SimVibe er en meget avanceret taktil feedback-løsning. Det udtrækker fysikdata fra understøttede pc-titler og genererer realtids lydsignaler til brug med lydforstærkere og bas-transducere som Aura, ButtKicker, Clark og Dayton Audio.

Hvad er en ButtKicker-gamer?

Det ButtKicker er en lille lineær motor, der reagerer på et lydsignal sendt af en forstærker. Det ButtKicker Gamer leveres med sin egen 90-watt forstærker, der er konvektionskølet med ventilationsåbninger, så der ikke er støjende blæsere.

Anbefalede: