Har Chrysler en SUV?
Har Chrysler en SUV?

Video: Har Chrysler en SUV?

Video: Har Chrysler en SUV?
Video: Chrysler Airflow Concept (2025) Next-Gen Chrysler Electric SUV 2024, Kan
Anonim

En oversigt over Chrysler SUV og Crossover Family

Fra begyndelsen og midten af nuller, Chrysler lægge en ud SUV og en crossover. Som ophavsmand til minivan, Chrysler fortsætter med at imponere med sin Pacifica, som også kommer i en hybridversion. Dodge Aspen, på den anden side, er nu afbrudt.

Bare så, vil Chrysler lave en SUV?

Den italiensk-amerikanske bilproducent planlægger at lave en sportsvogn på den nye fabrik, sagde folket. Flytningen kommer som General Motors Co. Fiat Chrysler har sagt det ville rulle mere lastbil og SUV modeller i USA, der reagerer på et skarpt forbrugerskifte væk fra personbiler i de seneste år.

Man kan også spørge, om Dodge har en SUV? Dodge SUV'er Dodge er det traditionelle amerikanske præstationsmærke for Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Challenger-coupéen med retro-tema og Charger-sedan fungerer som opstillingens ankre, men den store 7-passager Durango SUV får også masser af muskler til at gå med sine ydre scoops og spoilere.

På samme måde kan man spørge, hvilke køretøjer Chrysler laver?

  • Sedan. Chrysler 200.
  • SUV. Chrysler Aspen.
  • Lille bil. Chrysler PT Cruiser.
  • Sedan. Chrysler Sebring.
  • Minivan. Chrysler Town & Country.

Betragtes en Chrysler Pacifica som en SUV?

Det Chrysler Pacifica navneskilt blev brugt af Chrysler til en række forskellige køretøjer. Den blev første gang brugt på en luksus minivan konceptbil i 1999. Fra 2004 til 2008 blev den brugt på en mellemstor crossover. Siden modelåret 2017 har den været brugt som Town & Country minivans erstatning.

Anbefalede: