Er Lux og par det samme?
Er Lux og par det samme?

Video: Er Lux og par det samme?

Video: Er Lux og par det samme?
Video: Maximize your Weed Yields with the same Grow Light | Lux & Par Meters 2024, Kan
Anonim

du har ret LUX og PAR er ikke samme . LUX meter måler mængden af brugbart lys for mennesker mens PAR meter måler et spektralområde, herunder hvor mange fotoner der falder på planterne på 1 sekund inden for det spektrale område.

Simpelthen så, kan LUX konverteres til pari?

Du kan ikke konverter lux til par , dig kan konvertere lux til fodlys.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er et par i belysning? En parabolsk aluminiseret reflektor lampe ( PAR lampe eller simpelthen PAR ) er en elektrisk type lampe der er meget udbredt i kommerciel, bolig- og transportbelysning. Det producerer en stærkt retningsbestemt stråle. Halogen forseglede strålelamper indeholder en halogen lampe i en konvolut af kvarts eller hårdt glas.

Simpelthen så, er 5000 lux det samme som 5000 lumen?

Hvis du nogensinde har handlet lommelygter online, har du sikkert set udtryk som “ lux "Og" lumen ”. Disse klassificeringssystemer er designet til at måle lommelygternes lysstyrke. Lux er defineret som et mål for lysstrøm over en arealenhed.

Hvor meget par skal jeg bruge for grøntsager?

Så lad os tale benchmarks og den bedste PPFD/ PAR rækkevidde til dine planter! Mellem 200-400 PPFD: Dette er fantastisk til frøplanter, kloner og moderplanter. Mellem 400-600 PPFD: Dette er fantastisk til tidlige til sene grøntsagscyklusser. Mellem 600-900 PPFD: Dette er fantastisk til blomstrings-, frugt- eller spirestadiet af planter.

Anbefalede: