Hvilken er den eneste position, hvor elektroslagsvejsning udføres?
Hvilken er den eneste position, hvor elektroslagsvejsning udføres?

Video: Hvilken er den eneste position, hvor elektroslagsvejsning udføres?

Video: Hvilken er den eneste position, hvor elektroslagsvejsning udføres?
Video: What is Electroslag Welding? | Skill-Lync 2024, Kan
Anonim

Electroslag svejsning , oprindeligt udviklet til svejsning af tykt blødt og lavlegeret stål, er begrænset til svejsning i lodret eller nær lodret position . Figur 10.47 viser det grundlæggende arrangement.

Hvad angår dette, hvilken er den eneste position, hvor elektro -slaggesvejsning udføres?

Det er begrænset til lodret positionssvejsning , på grund af store puljer af smeltet metal og slagge . Det er svært at lukke cylindrisk svejsninger . Det har en tendens til at producere store kornstørrelser. Hvis du opretter samlinger under 60 mm end Submerged Arc Svejsning (SAW) er mere økonomisk end elektroslagsvejsning behandle.

hvad hedder en svejsepistol? Som en pindelektrode, MIG ledning fuldender det elektriske kredsløb, der skaber lysbuen, men den føres løbende gennem en svejsepistol fra en spole eller tromle. (Processen er også kendt som GMAW eller Gas Metal Arc Svejsning .)

På samme måde kan du spørge, hvad bruges elektroslagssvejsning til?

Elektroslagsvejsning er Brugt hovedsageligt til at forbinde stålplader og/eller sektioner med lavt kulstofindhold, der er meget tykke. Det kan også være brugt på konstruktionsstål, hvis visse forholdsregler overholdes, og til aluminiumsskinner med stort tværsnit.

Hvordan foregår punktsvejsning?

Processen bruger to formede kobberlegeringselektroder til at koncentrere sig svejsning strøm til en lille " få øje på "og for samtidig at klemme pladerne sammen. Arbejdsstykker holdes sammen under tryk, der udøves af elektroder. Tvinger en stor strøm gennem få øje på vil smelte metallet og til svejsning.

Anbefalede: