Har en plæneklipper en spole?
Har en plæneklipper en spole?

Video: Har en plæneklipper en spole?

Video: Har en plæneklipper en spole?
Video: REPARERE PLÆNEKLIPPER - STARTSNOR FJEDER- GØR DET SELV 2024, Kan
Anonim

Denne video fra Sears PartsDirect viser, hvordan man udskifter en tænding spole på en græsslåmaskine . Tændingen spole sender den elektriske strøm til tændrøret på det rigtige tidspunkt for at antænde brændstoffet i cylinderen. Hvis du ikke gør det har enhver gnist fra et tændrør, du ved er god, tændingen spole kunne være skyld i.

Ved også, hvordan fungerer en tændspole på en plæneklipper?

Når du starter din græsslåmaskine eller lille motor, du drejer svinghjulet og dets magneter passerer spole (eller armatur). Dette skaber en gnist. Når motoren kører, bliver svinghjulet ved med at rotere, magneterne bliver ved med at passere spole og tændrøret fortsætter med at tænde baseret på en bestemt timing.

For det andet, hvordan ved jeg, om min Brigg-spole er dårlig? Mål modstanden på det kredsløb, du lige har oprettet. En normal aflæsning varierer fra 2, 500 til 5, 000 ohm. Alt højere eller lavere betyder, at spole er gået dårligt og kræver udskiftning.

Kan man bare reparere en plæneklipper?

Tændingen spole sender strøm til tændrøret for at antænde brændstoffet i cylinderen. En mislykket tænding spole er en grund a græsslåmaskine vil ikke starte. Hvis tændingen spole sender ikke elektrisk strøm til tændrøret, når du trækker i startsnoren, udskift spole med den producentgodkendte udskiftningsdel.

Hvordan tjekker du en spole?

Den eneste sikre måde at prøve for gnist er at bruge et tændrørstesterværktøj. Hvis en spole der er mistanke om et problem, mål spoler primær og sekundær modstand med et ohmmeter. Hvis en af dem er ude af specifikationerne, vil spole skal udskiftes. EN spole kan let bænketestes med en digital 10 megaohm impedans ohmmeter.

Anbefalede: