Hvad bruges paknings shellac til?
Hvad bruges paknings shellac til?

Video: Hvad bruges paknings shellac til?

Video: Hvad bruges paknings shellac til?
Video: Дизайн ногтей гель-лак shellac - Слайдер дизайн + френч (видео уроки дизайна ногтей) 2024, Kan
Anonim

Pakning Shellac er et langsomt tørrende, hårdt hærdende flydende design til at belægge, forsegle og reparere det meste pakninger . Brug det for at forsegle metal pakninger og gevindforbindelser. Indstil tid: Lad tørre ved berøring før montering.

Tilsvarende, hvad bruges indisk toppakning shellac-blanding til?

Permatex® Indisk hoved ® Pakning Shellac Compound . Den originale kvalitetsformel, en hård indstilling, økonomisk fugemasse . Forsegler alle gængse pakningsmaterialer i applikationer med lav temperatur og lavt tryk. Temperaturområde -65 ° F til 350 ° F (-54 ° C til 177 ° C); modstår dieselbrændstoffer og de fleste butiksvæsker.

For det andet, hvor lang tid tager pakningens shellak at tørre? Et par timer er nok. Det er ikke helt hærdet endnu, men fra et par minutter til et par timer er fint. Indisk hoved er en bugger for at gemme en pakning fra til genbrug. Men det gør en pokker af en sæl.

Folk spørger også, skal du bruge fugemasse på pakninger?

En generel regel, hvis du er ved hjælp af pakningstætning , du behøver ikke meget! Pakning tætningsmiddel kan bruges til at gøre billigere pakning materialer mere robuste, øger vedhæftningen og kemikalie/vandbestandighed. RTV fugemasser vulkaniserer ved stuetemperatur og skal have stuetemperatur for at hærde.

Hvordan bruger du en hovedpakning Shellac?

ansøge med pensel eller rulle på tørre, rene overflader, fri for snavs, olie, rust og tørrede malinger eller fugemasser. Når den børstes på pakninger , de skal være tørre. 2. indisk Hovedpakning Shellac Forbindelse kan påføres ved temperaturer fra 5 til 38 grader Celsius.

Anbefalede: