Indholdsfortegnelse:

Hvordan nulstiller du snart servicemotoren på en 2001 GMC Sierra?
Hvordan nulstiller du snart servicemotoren på en 2001 GMC Sierra?

Video: Hvordan nulstiller du snart servicemotoren på en 2001 GMC Sierra?

Video: Hvordan nulstiller du snart servicemotoren på en 2001 GMC Sierra?
Video: Диагностика «Скоро обслуживание двигателя» для датчика кислорода GMC Sierra 1500 2000 PO138 PO300 2024, April
Anonim

1. Drej tændingen til at køre (én position før start motor ). 2. Tryk og slip gaspedalen umiddelbart efter trin 1 3 gange inden for 5 sekunder.

Så hvordan nulstiller du servicemotoren snart lys?

Tilslut batteriets 12v negative kabel (sort ledning) til batteriterminalen (-). Trin 3. Sæt tændingslåsen i tændt position, og vent 1 minut, og start derefter din bil. Kontrollere Motorlys eller Servicemotor lyser snart skal nulstilles og slukkes.

På samme måde, hvordan nulstiller du checkmotorlyset på en GMC? Find den åbne OBD-port til venstre for sikringspanelet i fodbrønden på førersiden. Slut OBD -scanningsværktøjet til den åbne port. Drej tændingen til "II"-positionen ("on"-positionen), men prøv ikke at dreje motor . Tryk på "slet" på scanningsværktøjet for at slette alle computerkoder og Nulstil det tjek motorlyset.

Folk spørger også, hvordan nulstiller man servicemotorlyset på en 2002 GMC Sierra?

Sådan nulstilles en Change Engine Oil Light på en 2002 GMC

  1. Drej tændingen til "on"-positionen, og vent på, at lysene i instrumentbrættet lyser.
  2. Tryk på gaspedalen tre gange inden for fem sekunder. Vent på, at olielampen på instrumentbrættet blinker i fem sekunder, og sluk derefter. "Skift motorolie" -lampen er nu blevet nulstillet.

Hvad betyder det, når der snart står servicemotor?

Servicemotor snart Lys betydning. Det servicemotor snart lys midler at der er et mindre problem med elektronikken eller den motor af din bil. Nogle producenter bruger det som en check motor lys til mindre problemer. Nogle producenter gør har kun én indikator for begge de planlagte service og motor problemer.

Anbefalede: