Hvad er Buick StabiliTrak?
Hvad er Buick StabiliTrak?

Video: Hvad er Buick StabiliTrak?

Video: Hvad er Buick StabiliTrak?
Video: Buick Enclave/Acadia Service stibiltrack/traction control off. Easy Fix! 2024, Kan
Anonim

StabiliTrak er designet til at forhindre ulykker ved at give dig bedre kontrol over din Regal. Hvis du har en service StabiliTrak advarsel, vil din Regal ikke længere blive hjulpet, når der registreres et tab i sideværts trækkraft. StabiliTrak er et GM -specifikt køretøjsstabilitetssystem.

Heraf, kan jeg køre min bil med StabiliTrak -lyset tændt?

Det er kun sikkert at køre med TCS lys på hvis det vises, når du mister trækkraft: det betyder, at systemet er engagerende. Kørsel uden trækkontrol kan lave dit køretøj modtagelige for at snurre ud og glide rundt på vejen. Kørsel med din TCS Lys på dåse være farlige.

Hvordan slukker jeg på samme måde StabiliTrak Buick? STABILITRAK FRA -Chaufføren kan sluk for StabiliTrak ® ved at trykke på StabiliTrak ®-knappen i mere end fem sekunder. Det StabiliTrak ® lyset tændes og STABILITRAK FRA vil blive vist.

Efterfølgende kan man også spørge, hvorfor siger min bil service StabiliTrak?

Hvis den forbliver tændt, eller tændes, når du kører, kan der være et problem med din StabiliTrak system og dit køretøj kan have brug for service . Når denne advarselslampe lyser, det systemet er slukket og begrænser ikke hjulspin. Tilpas din kørsel i overensstemmelse hermed. Dette lys vil også blinke, når StabiliTrak systemet er aktivt.

Hvordan tænder du for traction control på en Buick Enclave?

Trækkontrol måske vendte ved at trykke på og slippe trækkontrol knap og den relevante TRAKTIONSKONTROL ON -meddelelsen vises, hvis den ikke lukkes automatisk af en anden grund.

Anbefalede: