Hvorfor blev quadrasteer afbrudt?
Hvorfor blev quadrasteer afbrudt?

Video: Hvorfor blev quadrasteer afbrudt?

Video: Hvorfor blev quadrasteer afbrudt?
Video: GMC Quadrasteer (4 wheel steer) Repair 2024, Kan
Anonim

GM-forhandlere siger, at de har hørt det i mere end et år Quadrasteer var blevet ophørt , hvilket får mange til at stoppe med at tilbyde køberne muligheden. GMC -forhandleren siger imidlertid, at han ikke har planer om at bestille mere Quadrasteer -udstyrede køretøjer, fordi dem, han tidligere havde, var svære at sælge.

Hvorfor stoppede Chevy derfor med at lave quadrasteer?

Lavt salg var hovedårsagen til ophøret. Den højeste penetration af salget var i 2004 med GMC Yukon XL med sølle 17,8%. Forsøget på firehjulet styring blev betragtet som en fiasko. På trods af det lave salgstal insisterer fans på, at Quadrasteer systemet var fremragende.

På samme måde, hvilken størrelse motor er Vortec Max? Den øverste linje motor er den 6,0-liter Vortec MAX V8, som giver 367 hestekræfter og 375 pund-fods drejningsmoment.

Desuden, hvad betyder quadrasteer?

Quadrasteer er navnet på et firehjulet styresystem udviklet af Delphi Automotive, mens det var under ejerskab af General Motors til brug i biler. Den var tilgængelig som ekstraudstyr på GM's pick-up i fuld størrelse og 2500 forstæder i modelårene 2002 til 2005. Systemet gør det muligt for køretøjet at dreje strammere.

Hvordan fungerer 4 -hjulet styring?

Fire - hjulstyring (undertiden kendt som bag- hjulstyring ) bevæger bilens bagdæk et par grader for at hjælpe med håndteringen. Ved lave hastigheder, bagenden hjul generelt styre i modsat retning af fronterne. Det hjælper med at manøvrere og gør bilen lettere at parkere i små rum.

Anbefalede: