Hvordan forsyner du en passiv sub?
Hvordan forsyner du en passiv sub?

Video: Hvordan forsyner du en passiv sub?

Video: Hvordan forsyner du en passiv sub?
Video: 20 февраля магическая судьбоносная дата, скажите эту денежную цифру. 20.02.2022 зеркальная дата 2024, Kan
Anonim

Højttalerkablet skal have RCA -forbindelser på subwoofer ende. I receiverens højttaleropsætningsmenu indstilles fronthøjttalerne til store og sub til ingen. Den anden mulighed er at tilføje en strøm forstærker til passiv subwoofer hvilket vil gøre det til en powered sub.

Kan en modtager derefter drive en sub?

Enhver gammel stereoforstærker eller modtager kan være vant til strøm det passive sub - behøver ikke være "specielt designet" til en subwoofer . Kør et enkelt RCA-kabel fra din HT modtagerens sub udstik til enhver indgang i en gammel stereoforstærker eller modtager der ligger rundt i huset (men ikke phono).

Tilsvarende, hvad er en passiv subwoofer? Subwoofere findes i to varianter: passiv og aktiv. EN passiv subwoofer er blot en woofer eller bashøjttalere i et kabinet, der skal drives af en ekstern forstærker. En bedre måde at køre på passiv subwoofer er med en elektronisk crossover og separat effektforstærker.

Også at vide er, hvad er forskellen mellem passive og powered subwoofere?

Subwoofere måske drevet eller endda passiv , baseret på deres brug. Passiv subwoofer har en højttaler driver i kabinet med en ydre forstærker, der giver et øget signal. Eldrevet subwoofer består af en forstærker og højttalerdriver i indhegning.

Er en subwoofer en højttaler?

I et hjemmemusik- eller hjemmebiograflydsystem er subwoofer er ofte en af de vigtigste højttalere på værelset. Hvad er en subwoofer ? EN subwoofer er en højttaler der håndterer de lavere frekvenser eller bas. Selvom det også kan gengive LFE (lavfrekvente effekter), også kendt som.

Anbefalede: