Hvor er serienummeret på en scooter?
Hvor er serienummeret på en scooter?

Video: Hvor er serienummeret på en scooter?

Video: Hvor er serienummeret på en scooter?
Video: Scooter til 800kr 2024, Kan
Anonim

En fælles placering for dette er på højre side tæt på forhjulet. Pas på ikke at blive forvirret med rammen serienummer som ofte er på venstre side af motoren scooter.

Desuden, hvor er serienummeret på en scooter?

I de fleste tilfælde er serienumre er placeret et sted på maskinen, der er beskyttet mod enhver form for potentiel fugt eller regn. Af denne grund finder du oftest serienummer placeret under kappedækslet eller panelerne, der beskytter motorerne og transakslen (e).

Ved siden af ovenstående, hvor er modelnummeret på en Pride-scooter? Føljetonen nummer begynder med bogstavet J og findes på el-stolens hovedramme i nærheden af batterierne. Det kan også findes på sadelpinden, hvis enheden har en kløverbladstil. Alle seriel tal til Stolthed produkterne er 14 tegn lange og vises på et hvidt klistermærke.

Også for at vide, hvor er VIN-nummeret på en Honda-scooter?

Find den 17-cifrede køretøjsidentifikation Nummer ( VIN ) trykt på rammen på din Honda motorcykel. Dette er ofte stemplet på højre side af styrehovedet, hvor forgaflen er monteret på rammen. Det VIN er også påtrykt et metalmærke befinde sig på venstre side af rammen over motoren.

Hvordan finder man ud af, om en scooter er stjålet?

Tag VIN til din lokale politistation. Politiet vil kunne køre en kontrollere på VIN til finde ud af om din knallert er blevet rapporteret som stjålet . Det her kontrollere skulle kun tage et par minutter. Hvis det knallert er ikke blevet rapporteret som stjålet , vil den ikke dukke op i politiets registre, og du kan frit køre den væk.

Anbefalede: