Indholdsfortegnelse:

Kan AutoZone teste bilgenerator?
Kan AutoZone teste bilgenerator?

Video: Kan AutoZone teste bilgenerator?

Video: Kan AutoZone teste bilgenerator?
Video: Autozone said the battery was bad 2024, Kan
Anonim

AutoZone tester din biler dele gratis. Vi kan teste din biler batteri*, generator *, starter* og spændingsregulator, mens de stadig er på din bil . Vi kan også give din bil et komplet start- og ladesystem prøve . Du kan tag også din generator , starter eller batteri ind i vores butik, og vi gør det prøve det.

Også at vide er, hvordan kontrollerer jeg for en dårlig generator?

Tjek først batteriet

  1. Sluk bilen.
  2. Åbn emhætten.
  3. Tilslut voltmeteret til batteriet.
  4. Læs voltmeteret.
  5. Hvis batteriet ikke har nok spænding, skal du enten oplade batteriet og teste igen eller prøve en anden metode til at kontrollere generatoren.

Man kan også spørge, hvordan tester man en generator? Generator test med et voltmeter Hvis det er i området, er det godt. Tilslut målerledningerne til batteripolerne, og kig efter 13,8 til 15,3 volt (motor kører, lys og tilbehør slukket). Det betyder generator pumper saften ud.

Kan du også oplade en generator?

Brug en batterioplader til at genoplade batteriet. Generatorer er designet til at vedligeholde batteriet oplade , ikke for at genoplade et dødt batteri. Hvis batteriet er afladet eller dødt, skal det derfor oplades med en batterioplader, før bilen køres, eller før en udskiftning generator er installeret.

Hvor meget koster det at reparere en generator?

Waits siger gennemsnit pris til udskift en generator med en renoveret en er $400, mens Gunning tilføjer, at en renoveret generator på en typisk husbil, omkostninger omkring $ 300 til $ 500, inklusive dele og arbejdskraft. Prisen på en ny generator kan løbe fra $500 til $1.000.

Anbefalede: