Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder det, når batteri og bremselys tændes?
Hvad betyder det, når batteri og bremselys tændes?

Video: Hvad betyder det, når batteri og bremselys tændes?

Video: Hvad betyder det, når batteri og bremselys tændes?
Video: Testa ett bilbatteri med en multimeter! 2024, Kan
Anonim

Det batteri lys vilje komme på når begivenheden, at batteri bliver ikke længere opkrævet. 'E' bremse (parkering bremse ) lys kommer tændes, når væsken er lav i hovedcylinderen, eller der er en trykforskel i bremse system. Få generatoren tjekket, og se om batteri kablerne er tætte.

Når det tages i betragtning, hvad betyder det, når din bremselampe er tændt?

Normalt det midler at håndbremsen er aktiveret eller ikke er sluppet helt. Hvis lyset er tændt mens du kører, kontroller håndbremsen helt. Hvis på den anden side hvis lampe stadig er aktiveret, når håndbremsen er sluppet helt, så SKAL du handle, denne advarsel bremselygte / lys kan betyde at bremse væsken er lav.

For det andet, hvor længe kan du køre med et batterilampe tændt? Du kan køre bilen med batterilampe tændt men du vil har i gennemsnit kun 15 minutter. Efter cirka 15 minutter, din bil vilje løber tør for strøm og bilen vilje gå i stå.

På samme måde kan man spørge, hvad er symptomerne på en dårlig generator?

6 Symptomer på en fejlende generator

  • Kontrollampen.
  • Forlygterne er svage eller flimrende.
  • Andre elektriske fejl.
  • Mærkelige lyde.
  • Bil går i stå eller har svært ved at starte.
  • Batteri dør.

Kan du køre med bremselys tændt?

Hvis din Bremse Advarsel Lys kommer på, du bør lægge mærke til det og kontakte din mekaniker med det samme. Bremser er den vigtigste sikkerhedsfunktion på dit køretøj, så du burde ikke køre din bil, hvis din bremser fungerer ikke korrekt. Det lys gør Ikke fortælle du hvilken bremse det er, bare at en af dem går dårligt.

Anbefalede: