Kan du få en DUI på cykel i Arizona?
Kan du få en DUI på cykel i Arizona?

Video: Kan du få en DUI på cykel i Arizona?

Video: Kan du få en DUI på cykel i Arizona?
Video: ТАЕТ во Рту! Торт "ПЛОМБИР" Без ДУХОВКИ за 15 Минут! Готовим Дома Сметанный Торт на Сковороде! 2024, April
Anonim

Et spørgsmål der vi får spurgt meget er: Kan jeg få en DUI i Arizona på en cykel ? Det korte svar er ja og nej. I Arizona , det DUI siger vedtægterne du skal have kontrol over et motoriseret køretøj. Pedalering a cykel eller ridning på et skateboard gør ikke kvalificeres som et motoriseret køretøj.

Under hensyntagen til dette, kan du få en DUI til at ride på en hest?

Det kortere svar er dette: Ja, det er muligt få en DUI mens ride på en hest . Afgiften vejer, med få undtagelser, lige så stor vægt som en DUI / DWI begået i et motorkøretøj med alle de juridiske konsekvenser forbundet med en sådan dom.

Ved også, hvilke stater kan du få en DUI på en hest? DUI Mens du rider en Hest For eksempel at give du en idé om, hvor forskellige stat love kan være, lad os se på, hvad svaret på spørgsmålet Kan du få en DUI på en hest ?” er i stater fra Michigan, Colorado og Kentucky.

Med hensyn til dette, kan du få en DUI på en fugl Arizona?

Arizona's DUI love er vanskelige og går ud over at køre biler. hvis du er svækket og betjener enhver motoriseret transportform, du kunne blive anklaget for DUI . Politiet analyserede skaden på bilen og sagde, at den var i overensstemmelse med skaden på Fugl scooter, ifølge politirapporten.

Kan du drikke og køre på scooter?

Dybest set, hvis du er beruset og du kører eller ridning på et "køretøj" af enhver art, du kunne blive anholdt for DUI, oplyser politiet. Det inkluderer cykler og scootere - hvilken kan nu afhentes og lejes i byer i hele amtet. En motoriseret scooter behøver ikke engang være tændt for rytteren for at få en DUI.

Anbefalede: