Hvordan fungerer en baklyskontakt?
Hvordan fungerer en baklyskontakt?

Video: Hvordan fungerer en baklyskontakt?

Video: Hvordan fungerer en baklyskontakt?
Video: Lyskole 2024, Kan
Anonim

Skifterne arbejde ved at aktivere lys når transmissionen sættes i baglæns gear. I nogle køretøjer, f.eks. Store lastbiler eller varevogne, er backup lyskontakt kan også aktivere backup-alarmen, som bipper for at informere fodgængere og andre bilister om, at køretøjet kører i baglæns.

Heri, hvordan reparerer du en omskifter til baglygter?

Start med at identificere de fire kontakt ledninger og terminaler, og frakobl dem derefter. Flyt gearstangen til kørepositionen. Løsn låsemøtrikken, og skru den ud kontakt fra gearkassen et par omgange. Brug af en kredsløbstester med egen strømforsyning (ikke en test lampe ), tilslut det på tværs af de to baklys terminaler.

For det andet, hvad kan forårsage, at baklygter ikke virker? På den anden side, hvis der er ingen strøm til pæreterminalerne, der kunne være en defekt kredsløbsjord, et ledningsbrud, en sikring (som selv ville betyde en kredsløbsfejl såsom en kortslutning), eller en dårlig neutral start sikkerhedsafbryder, hvilken kontakt typisk har baglæns lysaktiveringskontakt indbygget i den.

Hvordan forbinder du en baklyskontakt på denne måde?

brug et relæ med to ledninger går til kontakt side af relæet. En tråd går til din manual kontakt så du kan tænde den når som helst, den anden vil trykke på din omvendt lys kredsløb. I det tråd , installere en diode, så når du vender manualen kontakt , din baglygter kom ikke.

Hvorfor lyser mit baglygte?

Baglygter funktion intermitterende Intermitterende funktionalitet af baglygter er et symptom på, at backup lys switch kan have et problem. Hvis kontakterne i kontakten er slidt eller har mislykkedes, så kan dette forårsage lys at fungere intermitterende.

Anbefalede: