Indholdsfortegnelse:

Hvad er en bærbar PA?
Hvad er en bærbar PA?

Video: Hvad er en bærbar PA?

Video: Hvad er en bærbar PA?
Video: se hvad inden i bærbar 2024, Kan
Anonim

Små systemer

En lydkilde, f.eks. En CD -afspiller eller radio, kan tilsluttes en PA system, så musik kan afspilles gennem systemet. Transportabel systemer kan være batteridrevne og/eller strømforsynede ved at tilslutte systemet til en elektrisk stikkontakt.

Hvad er i denne forbindelse det bedste bærbare PA-system?

13 bedste bærbare PA -systemer i 2019

  • Det bedste bærbare PA-system og højttalere i 2019.
  • ION Audio Tailgater (iPA77) Bærbar PA.
  • Yamaha STAGEPAS 600I bærbart PA -system.
  • WinBridge WB001 bærbart stemmesystem.
  • GooDee bærbart pa -system.
  • PYLE-PRO PWMA100 - Bærbart PA-system.
  • Tyler Bagklap PA System TWS404-BK.

Tilsvarende, hvad er en PA -højttaler? Et "Public Address" -system er alt, der forstærker lyd, så flere mennesker kan høre det. Den mest grundlæggende eksempel kan være en megafon eller en enkelt mikrofon og højttaler , bruges til at gøre nogens stemme højere. Disse dage mest PA Systemer bruges også til musik.

Hvad er et PA -system heraf, og hvordan fungerer det?

Målet med en PAsystem er at give " offentlig adresse ", eller en måde at overføre lydkommunikation til en gruppe. Denne transmission kan begynde med en mikrofon, som er en enhed, der kan hjælpe med at forstørre en lydkildes lydstyrke. Mikrofoner, der bruges i PA-systemer er normalt dynamiske eller kondensatorer.

Hvor meget koster et PA -system?

At købe et band-kvalitet højttalersystem typisk omkostninger $ 2.000- $ 5.000, men kan gå højere end $ 20.000 for de højeste teknologiniveauer. En 16-kanal PA system med to højttalere og stativer, to monitorer, 4 mikrofoner og alle nødvendige kabler.

Anbefalede: