Er der en motorvej uden hastighedsbegrænsning i USA?
Er der en motorvej uden hastighedsbegrænsning i USA?

Video: Er der en motorvej uden hastighedsbegrænsning i USA?

Video: Er der en motorvej uden hastighedsbegrænsning i USA?
Video: Køreskolen: Til- og afkørsel på motorvejen 2024, April
Anonim

Det var den frygtede "dobbelt nikkel" - 55 mph. Mens Nevada og Montana tabte deres grænseløs politik motorvejshastighed , fandt de en vej uden om den føderale politik. Men det blev genindsat i 1999 efter en statslig højesteret, men fastsat til en maksimum på 75 km / t.

Udover dette, er der nogen motorveje i USA uden hastighedsbegrænsning?

Syv stater - Idaho, Montana, Nevada, SouthDakota, Texas, Utah og Wyoming - har tilladt 80 mph fartgrænser på vælg motorveje . Den ene, Texas, har 85 km / t på en del af staten Motorvej 130. I Californien mener Moorlach ikke, at sikkerheden vil være en showstopper, når det kommer til hans ingen - hastighed - begrænse plan.

Er der også en vej i Montana uden hastighedsbegrænsning? Kun én stat, Montana , efterlades uberørt med ingen dagtimerne hastighedsbegrænsning . Om natten, hastigheder er begrænset til 65 mph på interstate motorveje og 55 mph to-baner.

På samme måde kan man spørge, hvilken stat har ikke en hastighedsbegrænsning?

Der er ingen stater at ikke har en hastighedsgrænse . Montana havde ikke en opslået dagtid hastighedsbegrænsning før 1974, da Nixon underskrev 55 km / t hastighedsbegrænsning lov.

Hvad er hastighedsgrænsen på amerikanske motorveje?

Standarden hastighedsbegrænsning er 70 km / t for landdistrikterne, et minimum på 45 km / t hastighedsbegrænsning , 65 km / t for andre 4 -felts opdelt motorveje , og 55 mph for alle andre motorveje.

Anbefalede: