Indholdsfortegnelse:

Hvad er Autoclicker-appen?
Hvad er Autoclicker-appen?

Video: Hvad er Autoclicker-appen?

Video: Hvad er Autoclicker-appen?
Video: 100% Non-detectable Autoclicker app creation 2020 100% working in all applications|Tamil| 2024, Kan
Anonim

Automatisk klikker hjælper dig med at lave gentagne tryk på ethvert sted med et hvilket som helst interval, du angiver. Automatisk klikker kræver IKKE root-adgang. Har et flydende kontrolpanel til at starte/stoppe den automatiske hane. Det er fantastisk til klikspil.

Hvordan fungerer en Autoclicker derfor?

An auto klikker er en type software eller makro, der kan bruges til at automatisere klik. De kan udløses til at generere input, der blev optaget tidligere eller genereret fra forskellige aktuelle indstillinger. Autoklikkere kan være lige så enkelt som et program, der simulerer museklik.

For det andet, er der en automatisk klikker til iPhone? Der er nej autoklikker tilgængelige til iphonen , indtil nu! Denne fantastiske metode virker på vnc og er meget nem!

Ved også, er autoklikker lovlige?

Nogle spilmus har indbygget software til opsætning auto klikke. Men enhver form for klik eller tryk, der ikke sendes fra brugeren, er ikke tilladt. Selv at sætte en tung genstand på en af dine tastaturtaster som ENTER-knappen er ulovligt. Så hvis du ikke trækker manuelt mus og klikker så er det ulovligt.

Hvordan trykker jeg automatisk på min iPhone?

Scannermenuen vises som standard

  1. Start Indstillinger fra din startskærm.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Tilgængelighed.
  4. Tryk på Switch Control.
  5. Tryk på Trykadfærd.
  6. Tryk på en indstilling: Standard. Auto Tap: Du ændrer varigheden af Auto Tap, når den er aktiveret. Bare tryk på plus- og minus -knapperne, der vises. Tryk altid.

Anbefalede: