Hvad er en gu24 pære base?
Hvad er en gu24 pære base?

Video: Hvad er en gu24 pære base?

Video: Hvad er en gu24 pære base?
Video: Understanding GU24 Bulbs 2024, Kan
Anonim

EN GU24 lampefitting er et bi-ben-stik til kompakte lysstofrør (CFL) eller LED-lamper, der bruger et bajonetbeslagslignende twist-lock bi-pin-stik i stedet for Edison-skrueforbindelsen, der bruges på mange CFL'er, LED-lamper og glødepærer.

Folk spørger også, hvorfor er gu24 pærer baserede?

Det GU24 (to-benet) grundlag indføres for at tvinge overgangen og forhindre glødelampe pærer fra at blive brugt i nyere inventar. Det GU24 stikkontakt og grundlag systemet er designet til at erstatte Edison -stikket og grundlag i energieffektive lysarmaturer.

Man kan også spørge, er gu24-adaptere sikre? Det her adapter kan indsættes i en GU24 stiftbundholder for at gøre den til en standard pærefatning. Det hjælper dig med at holde dit hjem oplyst, når du kun ønsker at bruge almindelige skruelamper. Hver fatning er modstandsdygtig over for varme og ild, hvilket gør den sikker at bruge i dit hjem uden bekymring for elektriske brande.

Kan jeg erstatte gu24 CFL med LED?

GU24 sokkellamper er fremtiden for energieffektiv belysning Denne nye sokkel har en 2-polet sokkel, som du blot vrider og klikker på erstatte lampen (pære). Det eliminerer upassende glødelampe (pære) udskiftning men tillader udskiftning med en hvilken som helst watt på CFL ELLER LED.

Hvad er forskellen mellem gu10 og gu24 pærer?

Det forskel løgne i afstand mellem stifterne på bajonetstikket (her er det en 'twist and lock' -type). I en GU10 baseret pære afstanden mellem stifterne er 10 mm, mens in GU24 afstanden mellem stifterne er 24 mm. Der findes adaptere til at tilslutte en GU10 baseret pære til en GU24 stikkontakt.

Anbefalede: