Kan du putte luft i et doughnutdæk?
Kan du putte luft i et doughnutdæk?

Video: Kan du putte luft i et doughnutdæk?

Video: Kan du putte luft i et doughnutdæk?
Video: НАПОЛЕОН Без ВЫПЕЧКИ за 15 Минут! Самый ЛЕНИВЫЙ и Быстрый Торт Наполеон! Готовим Дома 2024, Kan
Anonim

Tjek din donut dæk tryk: Det sikre luft tryk anbefales til donut dæk er 60 pund pr. kvadrattomme (psi). Siden donut dæk sidder et stykke tid uden at blive inspiceret, det er en god idé at tjekke luft enkelt gang du lægger det dæk på din bil.

På samme måde bliver det spurgt, kan man putte luft i et reservedæk?

En kompakt reservehjul skal pumpes op til et tryk på 60 pounds per square inch (PSI). Pump mere luft ind i din ekstra hvis det er under dette tryk. Tænk på at opbevare en lille inflationsenhed et eller andet sted i bagagerummet eller bilens opbevaringsområder i tilfælde af nødstilfælde.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor længe kan du køre på et donutdæk? En generel tommelfingerregel er at køre ikke mere end 70 miles og ikke hurtigere end 50 miles i timen, før du udskifter din doughnut med en ny dæk . Den største grund til at bruge disse pladsbesparere i en kort periode er, fordi de har ringe eller ingen slidbane. Dette gør reservedelen sårbar over for farer og projektiler.

hvorfor har reservedæk højere PSI?

Deres mindre dimensioner kræver, at de opererer på højere inflationstryk (typisk 60 psi ) end standard dæk . Midlertidige/kompakte reservedele har også en lettere konstruktion og en mindre mønsterdybde end standard dæk at reducere køretøjets vægt, samt tillade mere bagagerum til bagage.

Kan du sætte en doughnut på forhjulet?

Det anbefales også kun at bruge a doughnut ekstra dæk (mindre end en almindelig dæk ) bag i bilen og ikke på foran . Kører længere afstande på en reservedel i forreste dåse også føre til, at visse dele af din bil bliver beskadiget, da dæk er en anden størrelse.

Anbefalede: