Hvorfor er DUI-kontrolpunkter ulovlige?
Hvorfor er DUI-kontrolpunkter ulovlige?

Video: Hvorfor er DUI-kontrolpunkter ulovlige?

Video: Hvorfor er DUI-kontrolpunkter ulovlige?
Video: Ron Paul on Understanding Power: the Federal Reserve, Finance, Money, and the Economy 2024, Kan
Anonim

Typisk er et køretøjsstop kun rimeligt, hvis politiet har en begrundet mistanke om, at føreren har brudt lov . På trods af hovedreglen har Højesteret fundet det midlertidigt DUI checkpoint -stop (uden rimelig mistanke) krænker ikke chaufførernes fjerde ændringsrettigheder.

Efterfølgende kan man også spørge, hvorfor DUI -kontrolpunkter er ulovlige?

Under den amerikanske forfatning, som fortolket af den amerikanske højesteret, DUI -kontrolpunkter er generelt lovlige. Og i en række andre stater som Oregon, Washington og Michigan- DUI -kontrolpunkter krænke statens forfatning. Så for lovhåndhævelse i disse stater, ædruelighedskontroller ikke er en mulighed.

Kan du også nægte at besvare spørgsmål ved et DUI -kontrolpunkt? EN. Du kan nægte at svare betjenten spørgsmål ved et DUI -kontrolpunkt til en vis grad. Hos en juridisk ædruelighedskontrol , lovhåndhævende embedsmænd har ret til stille spørgsmål til dig at konstatere om du kan være beruset eller påvirket af medicin.

Også at vide er, skal du overholde ved et DUI -kontrolpunkt?

Ja, hvis du køre op til en DUI -kontrolpunkt , du har at standse køretøjet og overholde med lovhåndhævelse. Dette er en undtagelse fra den normale regel om, at betjente ikke kan trække nogen uden en grund. DUI -kontrolpunkter betragtes ikke som en krænkelse af dine forfatningsmæssige rettigheder.

Er et DUI-kontrolpunkt forfatningsstridigt?

Amerikanske højesteret holder DUI Checkpoints Er lovlige. I 1990 afvejede USA's højesteret spørgsmålet om forfatningens ædruelighed kontroller. Landsretten behandlede først lovlighed af kontrolpunkt under den fjerde ændring. Som sådan, DUI -kontrolpunkter blev erklæret konstitutionelle føderalt.

Anbefalede: