Hvordan påfører man et radialdækmærke?
Hvordan påfører man et radialdækmærke?

Video: Hvordan påfører man et radialdækmærke?

Video: Hvordan påfører man et radialdækmærke?
Video: Hvordan ordner man en and - gør en and grydeklar - NyjægerMentor 2024, Kan
Anonim

Radiale pletter kan gå i enhver position på radialdæk . Bias dæk kræver det lapper er specifikt tilpasset perlen. Se efter pile, der angiver, hvordan du skal justere lappe med perlen på dæk . Trin 5: Tryk på lappe fast over punkteringsområdet, og sørg for at trykke kanterne ned.

På samme måde spørger folk, hvordan du installerer en radial dækplaster?

Det er klart den eneste effektive måde at reparation -en radialdæk og gør det sikkert igen er også den metode, der anbefales af både Gummifabrikanterforeningen og Dæk Brancheforening: Installere et stik i hullet gennem slidbanen, men også lappe den indre overflade af dæk med en radial -specifik lejlighed lappe.

Ydermere, er det bedre at tilslutte et dæk eller lappe det? Stik fungere bedst, når du har kørt over en søm eller lignende stump genstand, der punkterer dæk og får det til at lække luft. Efter at neglen eller den skarpe genstand er fjernet, prop kan indsættes i hullet for at reparere lækagen. EN lappe derimod anses for at være en bedre kvalitet dæk reparation.

I forhold til dette, kan du sætte et stik i et radialdæk?

Radialdæk er slangeløse dæk som er standard på næsten alle køretøjer. Når en radialdæk punkteres af et søm eller andet vejrester, det kan repareres i stedet for at blive udskiftet. Tilslutning en punkteret radialdæk kræver en dækprop kit, der fås i enhver bilforretning for omkring $ 5.

Hvordan lappes dæk?

EN lappe forsegler hullet indefra. Hvis lappe du har er selvvulkaniserende, det vil smelte ind i gummiet dæk når det bliver opvarmet, når du begynder at køre. Du skal dog muligvis bruge et specielt produkt til at forsegle lappe og "lim" det til gummiet.

Anbefalede: