Hvad er hold-knappen på 2018 Camry?
Hvad er hold-knappen på 2018 Camry?

Video: Hvad er hold-knappen på 2018 Camry?

Video: Hvad er hold-knappen på 2018 Camry?
Video: Toyota Camry How-To: Electronic Parking Brake & Brake Hold | Toyota 2024, Kan
Anonim

Som standard er Brake Holde vil være slukket, hver gang tændingen slås til første gang. For at aktivere systemet efter en tændingscyklus skal du blot trykke på hold knappen placeret over EPB knap mens du er stoppet med bremsepedalen trykket ned.

Med dette i betragtning, hvad er hold -knappen på Toyota Corolla?

Sæt foden på bremsen og skub holde . Der vises et grønt indikatorlys på speedometerdisplayet, når det er aktiveret, et orange lys siger HOLDE ,”Vises ved siden af det, når det er forlovet. Ved bremse holde funktionen er aktiveret og aktiveret, kan du gå videre og tage din fod af bremsen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er hold-knappen på Toyota rav4? Når du trykker på knap , en grøn HOLDE ikonet vises på instrumentbrættet. Så hver gang du stopper, bliver der en gul " Holde "lyset tænder for at minde dig om, at den er aktivt aktiv. Så snart du giver den gas, slukker det gule lys. Men tilstanden er aktiv, indtil du slukker bilen, eller indtil du trykker på knappen hold knappen igen.

Hvad skal bremseknappen derfor bruges til?

Den automatiske Bremsehold bevarer bremse tryk, når bilen stopper, f.eks. ved et lyskryds eller i tung trafik. Når den er aktiveret, vil den automatisk holde det bremser for føreren, når et fuldstændigt stop er foretaget.

Hvor er nødbremsen på en 2018 Camry?

Den nye elektronik Håndbremse (eller EPB), bruger en knap placeret under gearvælgeren til at erstatte et traditionelt håndtag eller fodpedal, der sætter et elektronisk greb om køretøjets pause, når den aktiveres. For at indstille håndbremse , træk blot knappen op.

Anbefalede: