Har HID pærer brug for en ballast?
Har HID pærer brug for en ballast?

Video: Har HID pærer brug for en ballast?

Video: Har HID pærer brug for en ballast?
Video: hid lamp failure mode 2024, Kan
Anonim

Alt fluorescerende pærer kræver en ballast . Alle kompakte fluorescerende (CFL) pærer kræver en ballast , som ofte er integreret. Alle HID -pærer kræver en ballast , som nogle gange er integreret. Ingen LED pærer kræver en ballast , selvom nogle er konstrueret til at arbejde med en eksisterende ballast.

Med hensyn til dette, kan HID-pærer fungere uden ballast?

SKJULTE systemer bruger en elektrisk lysbue, som kræver en meget høj spænding for at oprette, og derefter høj spænding for at opretholde. Det er derfor en HID pære vil ikke arbejde uden det ballast - det tager meget mere end 12V at skabe en elektrisk lysbue.

Hvorfor har HID -lamper ligeledes brug for en ballast? EN ballast er afgørende i HID belysning teknologi, fordi den giver spændingen til at starte pæren, og det hjælper også med at opretholde en tilstrækkelig strøm af elektrisk strøm til pæren. Kvalitet ballast fungerer som DC til AC converter, så du kan bruge den normale DC strømkilde i bilen til lys det pærer effektivt.

I betragtning af dette, hvor længe holder HID -forkoblinger?

Mest eftermarked SKJULTE kits har en pære levetid på 2000-3000 timer. OEM kvalitet SKJULTE pærer har en levetid på ~3500+ timer. Ballaster levetid er ubestemt. Bemærk: de fleste SKJULTE pærer "farveskift" i løbet af deres levetid mod den blå ende af spektret.

Er alle HID -forkoblinger ens?

1 ballast = 1 skjulte pære. H4-pærer har to filamenter indeni. Så du kan enten have en SKJULTE nærlys og halogenledning, eller du kan have en solenoid til at flytte SKJULTE pære mellem de to positioner.

Anbefalede: