Indholdsfortegnelse:

Hvad er CCA batteri?
Hvad er CCA batteri?

Video: Hvad er CCA batteri?

Video: Hvad er CCA batteri?
Video: Cranking Amps vs CCA 2024, September
Anonim

Koldstartforstærkere ( CCA )

CCA er en vurdering, der bruges i batteri industri at definere a batteriets evnen til at starte en motor ved kolde temperaturer. Ratingen refererer til antallet af ampere en 12-volt batteri kan levere ved 0 ° F i 30 sekunder, samtidig med at der opretholdes en spænding på mindst 7,2 volt

Er et højere CCA -batteri bedre heri?

Og højere den kolde startforstærkervurdering af batteri , det bedre det er til din bil. Men du skal ikke forveksles med forstærkere – CA. De svingende forstærkere er vurderet til 32 grader Fahrenheit. Kolde, svingende forstærkere er vurderet til 0, og højere temperaturen, når de laver vurderingen, den højere tallene.

For det andet, hvordan tjekker du et CCA -batteri? Da strømflowet relaterer sig til ohmsk værdi, er de fleste CCA testere måler det indre batteri modstand. Til prøve det CCA med en kulstofbunke, en batteri der skal have en SoC på 70 til 100 procent. Den er derefter fyldt med halvdelen af den nominelle CCA i 15 sekunder ved en temperatur på 10º C (50º F) og højere.

Udover dette, hvor mange CCA skal et batteri have?

EN batteri skal være stor nok til at tillade pålidelig koldstart. Standardanbefalingen er -en batteri med mindst én koldstartforstærker ( CCA ) for hver kubikcentimeter motorvolumen (to for diesels).

Hvad er det højeste CCA-batteri?

Højeste koldstart -batteri

  • Odyssey Extreme 65-PC1750 batteri. Odyssey Extreme 65-PC1750 er et batteri med utrolig kraft og kommer med 950 CCA og 145 minutters reservekapacitet.
  • Bosch Platinum-serien. Bosch er et fremtrædende navn i galaksen af batterier.
  • ACDelco 78AGM Professional.
  • Optima 8002-002 34 Rød Top Batteri.
  • XS Power D3400 XS -serien.

Anbefalede: