Hvornår skal du bruge parkeringslys?
Hvornår skal du bruge parkeringslys?

Video: Hvornår skal du bruge parkeringslys?

Video: Hvornår skal du bruge parkeringslys?
Video: Har du styr på bilens lygter? 2024, Kan
Anonim

Hvornår skal jeg brug parkeringslys ? I henhold til motorvejskoden (afsnit 249) skal alle køretøjer fremvises parkeringslys hvornår parkeret på en vej eller en bybane med en hastighedsbegrænsning på mere end 30 km / t.

Desuden, hvordan lader du parkeringslyset være tændt?

Næsten alle lys kontakter i moderne biler er enten monteret på instrumentbrættet, i højre side af rattet eller på enden af indikatorstangen. Din parkeringslys kan tændes og slukkes ved at dreje drejeknappen til den korrekte position.

er parkeringslys det samme som kørelys? For de fleste er det virkelig ikke ligefrem klart, hvad parkeringslys er faktisk til, eller hvorfor de kaldes ' parkeringslys '(de kaldes også sjældnere' frontposition ' lamper '). Lidt som om dagen Kørelys (DRL'er) for biler, der foruddaterer DRL'er.

For at holde dette for øje, hvad er parkeringslys?

Parkeringslys : Parkeringslys er en anden lys foran på et køretøj. De kan monteres i den forreste kofanger, gitteret eller på selve karosseriet. Sommetider parkeringslys blinke, når du svinger blinklyskontakten på ratstammen, nogle gange de lys op med forlygterne, og nogle gange gør de begge dele.

Hvordan aktiverer du parkeringslys?

Det parkeringslys er kontrolleret af lys kontakt, som sidder på blinklysgrebet, som rager ud fra venstre side af ratstammen. Til tænde for det parkeringslys , drej lys skifte til parkeringslys position. For at slukke for parkeringslys , drej lys skifte tilbage til slukket position.

Anbefalede: