Hvor er temperatursensorens kølevæske?
Hvor er temperatursensorens kølevæske?

Video: Hvor er temperatursensorens kølevæske?

Video: Hvor er temperatursensorens kølevæske?
Video: Терморегулятор hselectro ТР32У3. Мощный терморегулятор с ЖК-дисплеем и термопаузами. 2024, Kan
Anonim

Placering af kølevæsketemperaturføler

Typisk er kølevæsketemperaturføler vil blive placeret i kølevæske rør. I de fleste køretøjer er dette til stede bag det højre topstykke under luftindtagsrøret.

Hvor er kølevæsketemperaturføleren desuden placeret?

Motoren Kølevæsketemperaturføler er befinde sig i kølevæske rør, under luftindsugningsrøret og bag højre topstykke og er integreret med ECT sensor . Motoren Kølevæsketemperaturføler er befinde sig på bagsiden af det højre topstykke og er integreret med ECT sensor.

Derudover kan du køre med en dårlig kølevæskesensor? Enhver med specifik viden vejer ind. Normalt Kølevæsketemp. Sensor bruges til måleren til brændstofpynt til koldstartberigelse og blæserstyring. Da termostaten og vandpumpen er mekaniske, er motoren vilje stadig cool. du vil hav det godt kørsel indtil udskiftningen af sensor.

Heraf, hvordan fungerer en kølevæsketemperatursensor?

Det sensor virker ved at måle temperatur det afgives af termostaten og/eller kølevæske sig selv. Derfra vil dit køretøjs computer bruge dette temperatur oplysninger om enten at fortsætte driften eller justere bestemte motorfunktioner, og arbejder altid på at beholde motoren temperatur på et ideelt niveau.

Hvor er køleblæserens sensor?

Det køleventilator relæ er normalt placeret i enten sikringen under motorhjelmen og relæ center eller monteret på det elektriske ventilator samling bag radiator.

Anbefalede: