Hvor lange skal toiletflangeskruer være?
Hvor lange skal toiletflangeskruer være?

Video: Hvor lange skal toiletflangeskruer være?

Video: Hvor lange skal toiletflangeskruer være?
Video: ИКЕА▪️МНОГО ПОЛЕЗНЫХ ПОКУПОК ДЛЯ ХРАНЕНИЯ И ДЕКОРА▪️МЕБЕЛЬ ДЛЯ СПАЛЬНИ 2024, Kan
Anonim

Jeg bruger dæk skruer for indstilling af disse, vil normalt 1" eller 1 1/2" gøre lugen 90 og 1 1/2" eller længere for toiletflange.

I betragtning af dette, hvilke skruer har jeg brug for for at installere en toiletflange?

Brug Tapcon eller lignende murværk/beton skruer at fastgøre toiletflange til betonpladen. Hvis du bruger en plastik flange ring såsom Sioux Push Tite flange , pas på ikke at knække ringen ved at skrue for langt ind. Med toiletflange på plads, er du klar til installere det toilet med en ny voksring.

Ved siden af ovenstående, hvor højt over gulvet skal en toiletflange være? Med toilet fjernet, kan du se toiletflange og måle dens højde over gulvet . Optimal flange højde at sigte efter er 1/4 tommer over det færdige etage.

Med hensyn til dette, skal jeg skrue toiletflangen ned?

5 svar. Bunden af flangebehov at sidde i plan med (eller ikke mere end 1/8 over) det færdige gulv ellers toilet vil rocke. Det flange skal fastgøres til gulvet. Tørt passer til toilet for at sikre, at den ikke gynger.

Limer du toiletflange?

Det her toiletflange er designet til lim på indersiden af røret eller ekspandere inde i røret. Hvis det ikke er det, så du bliver nødt til at skære det gamle væk flange . Hvis plastrøret har en indvendig diameter på 3 tommer, du bliver nødt til at fjerne den gamle flange fra ydersiden af røret.

Anbefalede: