Indholdsfortegnelse:

Kan du konvertere en gasbil til elektrisk?
Kan du konvertere en gasbil til elektrisk?

Video: Kan du konvertere en gasbil til elektrisk?

Video: Kan du konvertere en gasbil til elektrisk?
Video: Jeg gjorde mig varm og behagelig ... på værkstedet) 2024, Kan
Anonim

Konvertering af en gas Motor Bil til en Elektrisk Powered Bil . Du kan konvertere en benzin -motor drevet bil til el strøm til cirka halv pris af en ny elbil . Mens næsten enhver bil kan være konverteret til en elektrisk drev, vælg en der havde anstændigt brændstof økonomi som en gas -brændstof bil.

Bare så, hvor meget koster det at konvertere en bil til elektrisk?

I bund og grund, elektrisk konvertering involverer fjernelse af hele forbrændingsmotoren fra en køretøj , installation af en elektrisk motor på sin plads, og tilføjer også en stor bank af batterier. EN konvertering vilje koste du omkring $6000 i dele, og omkring $1000-$3000 for batterier og installation.

Ligeledes kan du forvandle enhver bil til en hybrid? En konventionel køretøj kan konverteres til en hybrid elektrisk køretøj (HEV), et plug-in hybrid elektrisk køretøj (PHEV) eller en helelektrisk køretøj (EV). Og en HEV kan konverteres til en PHEV eller EV. Systemer, der bruges til at konvertere køretøjer til HEV'er og PHEV'er kræver U. S. Environmental Protection Agency (EPA) certificering.

Folk spørger også, hvad er den bedste bil at konvertere til elektrisk?

Top 5 elbiler

  1. Porsche 924 EV.
  2. Mazda Miata EV.
  3. Chevy S-10 og Ford Ranger. GM's Chevrolet S-10 elektrisk køretøj.
  4. Triumph Spitfire. Denne britiske klassiker spytter ikke længere kulstof, efter det er blevet konverteret til elektrisk strøm.
  5. VW Bus (Officielt Type 2 eller T2) Volkswagen Bus egner sig fint til EV -konverteringer.

Kan du sætte en elektrisk motor i en gammel bil?

Entusiaster har konverteret årgang biler at køre på elektricitet årevis. Men e-Drive Retro siger det kan skifte en benzin ud motor til en elektrisk drivlinje uden at ændre den originale kørefølelse eller udseendet af bil.

Anbefalede: