Hvilken slags kølemiddel går i en snavscykel?
Hvilken slags kølemiddel går i en snavscykel?

Video: Hvilken slags kølemiddel går i en snavscykel?

Video: Hvilken slags kølemiddel går i en snavscykel?
Video: The Toy Master is Everywhere! 2024, April
Anonim

Vær en ansvarlig snavsbiker og brug propylenglycol (Sierra mærke) i modsætning til ethylenglycol (mest almindelige frostvæske). Prop glyc er ikke giftig og fungerer lige så godt som meget giftig eth glyc. Destilleret vand er omkring en dollar en gal i købmanden.

På samme måde kan du putte almindeligt kølevæske i en snavscykel?

Ifølge Prestone frostvæske / kølevæske er kompatibel med alle mærker og modeller af motorer i bilverdenen. Du vil fortynd kun Prestone frostvæske med destilleret vand og ikke postevand. Beskidt cykel ryttere har også søgt at køre deres snavs cykler med en anden universalbil kølemidler til formålet.

Udover ovenstående, hvilken slags kølevæske skal jeg putte i min motorcykel? For langvarig køleeffekt, du bør kun brug motorcykel og powersport specifik motor kølevæske / frostvæske . Der er to slags kølevæske ; propylenglycol og ethylenglycol. Propylenglycol accepteres ofte som det bedste mulighed for motorcykler . Det to typer af kølevæske skal aldrig blandes.

Bare så, kan du bruge almindelig kølevæske i en ATV?

Automotive frostvæske er okay at køre i quads, så længe det er kompatibelt med aluminium.

Hvor meget kølervæske fylder du i en crossmotorcykel?

Mest cykler have en kølevæske kapacitet på tre til fire liter, selvom dette kan variere. De fleste kølemidler er færdigblandet og klar til at tilføjes, men nogle kølemidler sælges som rene frostvæske ; disse skal fortyndes med destilleret vand - normalt i et forhold på 50:50.

Anbefalede: